"The Invisible Man" съществува. И е доста опасен!

Сесилия излиза от тежка връзка с агресивен мъж, който я е насилвал физически. Малко след това тиранинът обаче отнема собствения си живот. Изненадата е пълна, когато от завещанието му става ясно, че Сесилия наследява парите му - скромничко богатство, равняващо се на пет милиона долара.
Новоизлюпената богаташка става доста подозрителна и не вярва напълно във версията със смъртта на бившия. Предстоят множество смъртоносни събития, а на Сесилия се пада да докаже, че е преследвана от някой, който никой не може да види.
Заглавието привлече вниманието ми не само, защото е психологически хорър (такова нещо не пропускам!), а и защото е режисирано от Лий Уанел. Австрийският кинаджия изненада много хора през 2018-та с филмовия си дебют "Upgrade". Става дума за продукция в жанра научна фантастика, със сюжет подобен на този на "Venom" от 2018-та, но направена с много по-малък бюджет, като на всичкото отгоре бе и по-качествена.
Дано вторият му филмов проект се окаже не по-малко добър. А за нас феновете остава да се оглеждаме колкото е възможно по-зорко - "Невидимия" явно обича игричките!
Премиерата е на 28.02.2020

Коментари