Лиъм Хемсуърт се впуска в "Most Dangerous Game"

Почти всеки любител на киното е вече наясно, че телевизионните продукции, в лицето на сериалите, в последно време изобщо не отстъпват на пълнометражните филми. Дори и твърде често са по-добри, понеже разполагат с достатъчно време, че да развият редица персонажи, а и сюжетът да бъде разгърнат подобаващо. Немалко примери мога да дам с актьори, придобили статут на знаменитости, взели участие в телевизионна поредица.
Лиъм Хемсуърт ще направи точно това, а сериалът се зове "Most Dangerous Game". В него Додж Мейнард (Хемсуърт) е щастливо женен мъж, който обаче има сериозен здравословен проблем. Парите не му стигат заникъде, защото съпругата му пък е бременна. Решението се появява, когато сенчест бизнесмен предлага на Додж да се впусне в загадъчна игра, която ако спечели, ще му донесе милиони! Младият мъж се навива, но много скоро ще осъзнае, че ще трябва буквално да тича... ЗА ЖИВОТА СИ!
Нещата изглеждат наистина прекрасно, понеже в ролята на бизнесмена, ще можем да се насладим на блестящия Кристофър Уолц.
Сериалът е продукция на новата стрийминг услуга Quibbi App.
Очаква се дванадесетте епизода да старират излъчване на 06.04.2020
Вижте тийзър трейлъра:

Коментари