В "The Hunt" участваш без да те питат

Дванадесет души, напълно непознати един за друг, се събуждат на място, което не им говори нищо. Били са отвлечени и стоварени тук против волята им. Разполагат и с приличен арсенал от оръжия. Ситуацията е странна, но ще става още по-изчанчена, понеже скоро ловът започва, а похитените, естествено, са плячката.
Богаташи, имащи се за висша класа, създават тази извратена игра, за да се развличат. Плановете им обаче може и да излязат криви, понеже една от предполагаемите жертви, се оказва не чак толкова безпомощна. Уменията на ловец на Кристал са не по-лоши от тези, на хората, които определят правилата. Смелата жена обърква много сметки, но целта ѝ е да стигне до мистериозната жена, която стои в центъра на тази нечовешка игра.
Хилари Суонк ще придаде звезден блясък на продукцията със своето присъствие, като влезе в ролята на жената, организирала цялата "забава". Режисьор на филма е Крейг Зобел, който разбуни духовете с провокативния трилър "Compliance" преди вече осем години. "The Hunt" обаче ще е доста по-мащабен, както и много по-кървав, така че ще е интересно да видим дали ще ни предложи и смислен сюжет.
Премиерата му ще е на 13.03.2020, което се пада петък 13-ти.
Трейлърът е тук:

Коментари