Падерборн - Байерн 2:3 (28.09.2019)

С постването на тази публикация след няколкодневно закъснение, вече е тотално ясно, че тук актуалност не се гони :)
Мачът, за разлика от предните три на Байерн, този път го гледах. Превъзходен двубой се получи, за което трябва да благодарим и на отбора домакин, защото Падерборн се представиха по най-добър възможен начин.
Аз лично останах от играта на момчетата на Ковач. Баварците мачкаха мощно, като само нелепите пропуски, които бяха много, предотвратиха 3-4 бързи гола в мрежата на Падерборн само до двадесетата минута. След това колосът от Мюнхен все пак поведе с 2:0 след голове на Алаба и Коутиньо, но малко по-късно се случи немислимото. Домакините решиха да играят, използвайки разсейването на Байерн. Върнаха гол и бяха на крачка от това да изравнят.
Рекордьорът по титли в Германия поведе отново, като точен бе невероятният този сезон Левандовски. За пропуска на сезона в началото на мача, неговодело, си затварям очите.
Домакините обаче бързо мушнаха попадение, като то бе изключително атрактивно. Далечна бомба порази вратата на Нойер, който се бе отдал на приятна дрямка точно в този важен момент.
Мачът продължи в задъхващо темпо до самия край, но благодарение на разликата в класите баварците съумяха да задържат крехкото предимство. Сега отново нашите са на върха.
Заповядайте видео:

Коментари