xlopa6ti daski продъкшън: Аферата СВ

Нямам идея кой е пичът, стоящ зад направата на тези пародийни клипчета, но е свършил добра работа. Взел е кадри от някакъв сапунен сериал (така и не разбрах от кой), заглушил е оригиналните реплики, ползвал е програма за промяна на гласа и е наложил своите изпълнения. Озвучил е абсолютно всички актьори, като е поставил доста нелепи и смешни изречения в устите им, като се е съобразявал и със случващото се в съответната сцена. Супер му се е получило, посмях си се доволно.

Линк към канала в Youtube:
xlopa6ti daski

Аферата СВ (от санитарен възел) ни представя съдбата на няколко героя, работещи в семейна фирма, където тоалетните са в ремонт. За тази дейност отговаря чичо Емо, който е и фирменият шеф, но работата по клозетите се проточва и това кара героя му да посегне към чашката.
Напрежението във фирмата нарства с всяка минута! Сред най-разярените са синовете на чичо Емо - Тони и Румен, които освен, че са в неспирна вражда, ами си налитат и на бой!
Аферата СВ ни представя една ситуация, която е реалистична и възможността да се случи навсякъде, е доста голяма. Затова не ни е посочено с каква точно работа се занимават в семейния бизнес, не това е важното. Продукцията ни отправя предупреждение - без място, където човек да се отдаде за няколко минути на спокойствие и блажено облекчение, натрупването на агресия е неизбежно. Засегнати са битови проблеми, като караниците в семейството и влошената работна среда. Проблемът с расизма също не е подминат, а порок като алкохола е жестоко порицан!
Смисъл от повече приказки няма. Приятно гледане!

1. "Майкооо, браво! А сега къде ходят служителите по голяма нужда?"

2. Качественото проветряване е от критична важност.

3. Тони подлива вода на Румен.

4. Ракията на чичо Емо е изпита...

5. Тони продължава с атаките срещу брат си!

6. Чичо Емо трябва да вземе мерки.

7. Безработен тип от малцинствата си търси работа.

8. Тони не си оставя магарето в калта.

9. Румен отвръща на удара!

10. Чичо Емо е отново пиян.

11. Нещата започват да излизат от контрол.

12. Чичо Емо сбира двамата калпазани и избухва жестоко!

13. Поетичен финал - бой на фона на сръбска музика.

Отново ви давам линк към канала в тубата, където можете да откриете и други абсурдни пародии:

Коментари