Байер - Байерн 3:1 (02.02.2019)

Вчерашното гостуване на Баварците на Бай Арена не бе никак радостно. Започваме със съдийството - главният рефер бе доста объркан и в продължение на 90-сет минути свиреше смехотворно. Системата за видеоповторения не му помогна много, като в този мач тя бе почти безполезна. Чиста дузпа в самото начало на двубоя не бе отсъдена в полза на Аспирините. Въпреки, че играта с ръка на Хумелс бе очевидна, никой дори не поиска намеса на видеоасистента. В края на първото полувреме пък чист Гол на Левандовски бе отменен поради несъществуваща засада. И с видеоповторение обаче голът бе отменен.
Та така, Байерн поведоха през първата част и по всичко изглеждаше, че нещата вървят към добра развръзка. Мюлер се разигра и направи няколко страхотни паса, включително и асистенцията към Горецка, който отново бе на висота. А домакините нямаха дори удар.
Но какво второ полувреме само. Сякаш изведнъж тренер на Баварците бе станал Стамен Белчев. Единадесеторката на колоса от Мюнхен започна да се държи като циркаджийска трупа, попаднала на тетена съвсем случайно. ЦЯЛОТО второ полувреме бе проспано, като някои от играчите се представиха трагично. Особено Хамес. Леверкузен мушнаха три голчета, можеха и още да вкарат, а Нико Ковач стоеше край тъча баш като залят с вряла вода.
Човекът, убеден съм, не знаеше къде се намира и нон стоп спореше с четвъртия съдия за дребни тъпотии. После дойде ред да прави смени и той ги наджаска за около пет минути и трите, като те бяха напълно безполезни. Еми, да изкараш един от най-добрите на терена, разбирайте Мюлер, определено не бе добро решение.
Лошото в случая е, че идват важните мачове срещу Ливърпул в Шампионската лига. Единствената ми надежда е да играят лудите старчета Робен и Рибери. И късметът да е на наша страна. Ковач съм го отписал - той не е фактор.
Заповядайте видео:

Коментари