Вердер - Байерн 1:2 (01.12.2018)

В тринадесетия кръг от Бундеслигата отборът на Байерн Мюнхен отново здраво се озори. Трите точки са факт след мъчна победа, а както добре знаем Бременските музиканти имат отчайваща статистика срещу Баварците. И този път играчите на Вердер играха много слабо, но за сметка на това брутално грубо. Дърводелска игра без никакви качества.
Момчетата на Ковач също бяха като в унес. Добре че Гнабри бе подпомогнат и от късмета, че да се стигне до победата. Той бе играчът вкарал двата гола, а новината на деня бяха едно-две спасявания от страна на Нойер. Боатенг продължава да се държи като безумец, което вече започва да ме дразни.
Все пак има лъч светлина в края на тунела - Тиаго и Коман най-накрая са преборили контузиите си и ги видяхме в игра. Обаче ситуацията с неадекватния Ковач не се подобрява. В края го съжалих човека - гриза си ноктите, нервничи и общо взето умря от страх да не би домакините да изравнят. Разбирате ли - едо 25-30 минути  накрая Баварците се отбраняваха и страхливо пазеха резултата.
Това категорично не е поведението на моя отбор!
Ето и видео:

Коментари