Байерн - Фортуна 3:3 (24.11.2018)

Пореден домакински резил. Грандът от Мюнхен на два пъти си осигурява комфортен аванс от по два гола и въпреки всичко в последните секунди не успя да предотврати равенството. Тъпото от цялата работа е, не че това се случва срещу опашкар (въпреки и че това го има), а че гостите от Дюселдорф имаха точно един адекватен тип на терена и пак нямаше кой да го спре. Доди Лукебакио наниза хеттрик и в общи линии се подигра с неадекватната защита на Баварците. При първия му гол, ако беше в България, убеден съм, че спортните журналисти пощяха да кажат, че мачът е продаден. Зюле и Боатенг се държаха като аматьори невиждали футболна топка.
Зюле по принцип го харесвам. Вкара първия гол момчето, но не за това, а защото е видно, че има качества. Но двама тромави централни защитници винаги са в повече.
Отново тромав, грозен и силов футбол, като единствената добра новина е, че Мюлер вкара два гола. Надявам се да продължи така и занапред.
Ковач се доказва като слаб треньор с всеки изминал мач. Нито тактиката му, нито смените му работят. А футбола, който практикува е далеч от атрактивен.
Поради липса на добро видео в тубата ще ви предложа линк към goalsarena. Репортажът там е обширен. Заповядайте:
Байерн - Фортуна

Коментари