Tammy (2014)

Един обикновен, на пръв поглед, ден се превръща за Тами в катастрофален. Не особено интелигентната и възпълничка жена катастрофира на път за работа, малко след това е уволнена, а за капак разбира, че мъжът и изневерява със съседката.
Тами смята, че решението на проблемите и се крие в бягството. Отново за зла беда тя не е оставена да изчезне от града сама, а към нея се прикрепя уж болнавата и баба, която се оказва и доста разкрепостена за годините си.
Двечките тръгват на път, а докато пътешестват избистрят отношенията си. На Тами пък това приключение ще покаже кои са истински важните неща в живота.
Филмчето е слабичко, а хуморът не го бива дори по стандартите на средностатистическите американски комедии. Харесвам много Мелиса Маккарти, но да се очаква сама да превърне този помиен сюжет в привлекателна продукция е свръх оптимистично. Особено лошо впечатление ми направи саундтрака, който звучи сякаш аз съм го спретнал набързо на фрути лупс. Не мога да препоръчам "Тами" на никого, защото гледането му е чиста проба набутвация.
Лична оценка: 2/10

Коментари