Savages (2012)

Шон и Бен са повече от добри приятели, които споделят няколко общи неща. Едното е доходоносен бизнес с леки наркотици, а другото е прелестната О, от Офелия. Точно така, двамата си поделят една жена без особени угризения на съвестта или скрупули.
Въпреки че наш'те пичове са наистина предпазливи по отношение на бизнеса, те все пак подценяват някои ситуации и в един момент се оказват притиснати до стената. О бива похитена, а Шон и Бен истински я обичат и са готови да направят всичко, за да бъде тя освободена.
Нямам идея как режисьор от ранга на Оливър Стоун е допуснал филм, изглеждащ по този начин, да види бял свят. Явно човекът е бил на шприц, та не е забелязал визията на продукцията. А тя изглежда като снимана от местния пияндурник, който е бил поне на трети ден.
Доста известни актьори си развяват байряка, като на всички са им надценени възможностите и са им дадени задачи, непосилни им за изпълнение. Айде без Бенисио Дел Торо, но пък поверената му роля е елементарна. Сред най-приятните за гледане е Блейк Лайвли, която е зашеметително красива, но пък нейният глас зад кадър е един от сериозните минуси на заглавието. По дяволите, на места тя обяснява какво точно се случва, вместо да бъдем оставени сами да се досетим.
Лична оценка: 4.2/10

Коментари