Full Eclipse (1993)

Става дума за морално остаряла евтинийка, в която две ченгета - партньори - още в началото показват, че са bad ass и се хвърлят в битка срещу въоръжени бандити. В резултат единия милиционер бива жестоко разстрелян и вкаран в болница със смъртоносни рани.
Шокиращо е когато въпросния тип се появява още на следващия работен ден прав, здрав и готов да прилага закона. Става ясно, че ченгето е инжектирано с някакъв серум, който освен, че му е помогнал да оздравее от огнестрелните рани, му дава и допълнителни сили като издържливост, бързина, сила, голям скок и други подобни.
Това обаче не е всичко. Оказва се, че има специално полицейско звено, в което всеки член е натъпкан с въпросното лекарство, с цел по-добрата ефективност в борбата с престъпниците. Обаче приелите серума не просто получават споменатите вече сили, ами започват да се превръщат в нещо различно от хора...
Жанра на филмеца е екшън крими ужасийка, която определено не си струва отделеното време. Ако сте върли фенове на позабравените хоръри може да му дадете шанс, но не вярвам да останете доволни.
Лична оценка: 2/10

Коментари