Dirty Grandpa (2016)

"Ох, на Дядо" е чалга в най-чист вид. Комедия, която залага на цинизма, но говорим за възможно най-грубия, вулгарен, просташки и гнусен цинизъм. Филма е своеобразна гавра с религия, сексуална ориентация и етническа принадлежност накуп. Абсолютна подигравка с интелекта на зрителя.
Робърт Де Ниро е дядката мръсник, койо през целия филм развращава внука си с пропадналите си и изкривени възгледи за света. Внука, уж от културен човек - адвокатин, след малко промивка на мозъка започва да се държи по същия дебилен начин.
Не се имам за тънкообиден. Не се имам за човек с вкус. Но тук определено са преминати всички граници. В усилията си да бъдат скандални, създателите на този кенеф са се оклепали яката.
"Dirty Grandpa" може би щеше да мине някак между капките, ако в главната роля не бе самият Робърт Де Ниро. Пак щеше да си е ужасно тъп, но сега сме свидетели на падението на една легенда. Другото лице, което постоянно ни се натрапва е това на Зак Ефрон. Той навсякъде ми стои изкуствен, така че нямам какво повече да кажа.
Лична оценка: 1/10

Коментари