Батъл рап (2014)

Батъл рапът е неизменна част от хип хоп културата и той определено е нещо, в което родните MC-та са доста добри. Freestyle Battle Series - инициатива организирана от Спенснята, беше уникална по рода си идея и въпреки, че рап битките не продължиха дълго, годината 2014-та ще остане в историята.
Като се започне от Грамофон София, мине се през редица български градове като Русе, Бургас, Пловдив, Благоевград, Плевен и се стигне до грандиозния финал в Ла Плая Варна, фрийстал рап биткаджиите доказват, че са креативни, енергични, надъхани и винаги в боен режим. И дори не винаги качеството да е на лице, то желанието за участие и победа неизменно присъства.
Подбрал съм ви любими моменти от Freestyle Battle Series 2014, на които без съмнение ще се изкефите подобаващо. А ако искате да изгледате целите предавания, може да го направите на Ютюб канала, зовящ се Spens TV.
И така, кои са вашите любими батъл рап MC-та? Аз безкрайно уважавам G, Сахата, Homelesz, Пинги, Fade2Dead, Fogg, но пък вие може би имате други предпочитания. Насладете се на креативността и уменията на изпълнителите, а ако имате желание, посочете вашите любимци в коментарите.
Предупреждавам ви - има доста за гледане!


Организацията, както ще забележите, е на ниво. Рап битките къртят. Водещият Любака е просто брилянтен. Нарочно избегнах моментите с гласуването, както и още доста здрави батъли, за да имате все пак интерес и да ги изгледате и тях. Питъте къде? Естествено в Ютюб канала SpensTv.

Коментари